OVER WEN-TI

Ruim 6 jaar T’ai Chi heb ik les gehad van Nellie Klabbers in de Chen Mang Ching stijl en sinds 1989 les van Sifu Fei, een Chinese grootmeester, in diverse T’ai Chi vormen en stijlen. Nog altijd volg ik bij hem trainingen, workshops en bij hem de lerarenopleiding deel 1 en 2 gevolgd.
 Zie voor informatie over Sifu Fei Yuliang.

Door de jaren heen heb ik diverse andere trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd. De belangrijkste zijn: Yoga, Voetreflexologie, Shiatsu / Anmo-tuina, Lichaamswerk en Psychosomatische hulpverlening / bio energetica. Gedurende 15 jaar trainde ik in Karate (Kyokoshinkai), leraren daarin waren onder andere Herman Willems, Joop Verschoof en Joop de Graaf en heb ik enige jaren Shaolin Kempolessen gevolgd.

MEER OVER ANTON

In 2006 heb ik een aandachtgerichte training (‘mindfulness’) gevolgd bij het I.V.M. onder leiding van Johan Tinge. Omdat deze methode zeer vruchtbaar is gebleken en ook wetenschappelijk bewezen is op haar positieve verbeteringen bij mensen met o.a. stress& burn out klachten, heb ik enthousiast en nieuwsgierig de 2-jarige opleiding tot trainer in MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) gevolgd. En sinds 2008 gecertificeerd Mindfulnesstrainer en trainer in Compassie en geef trainingen in mijn eigen praktijk ‘Mind You’. Gedurende 6 jaar nam ik deel aan de Mijnsgeoriënteerde training, een mengeling van Tibetaans Boeddhisme, westerse psychotherapie en meditatie. Mijn leraar daarin was Chris Kersten. Klik hier voor meer informatie.

Gedurende 42 jaar werkte ik in de geestelijke gezondheidszorg en ook daarin diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Zie voor meer info: www.mindyou.eu

Daarnaast heb ik een didactische opleiding gevolgd, de docenten opleiding Verpleegkunde waardoor de T’ai Chi en Chi Gong lessen zich kenmerken door een gedegen opbouw.

­­­­­­Ik geef T’ai Chi& Chi Gong met plezier, ga altijd in op vragen en ik hoop u mee te kunnen nemen in de mooie, gezonde en rustgevende Chinese bewegingskunsten.

Sifu Erik en Anton tijdens workshop Sifu Fei bij Lilian Dordrecht

 

Wen-ti is bij de Kamer van Koophandel van Rotterdam geregistreerd onder nummer 24347660.

Elke Maandag T’ai Chi & Chi Gong